Política de Privacidad

Fincas Gandia

Introducció

1.1. La present política de privacitat està redactada conforme al que es disposa en el
Regalment (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. FINCAS GANDIA SERVEIS IMMOBILIARIS, S.L.P. (d’ara endavant FINCAS GANDIA) informa l’Usuari que els llocs web www.fincasgandia.comwww.fincasgandia.com i derivats (d’ara en endavant llocs web) són responsabilitat de FINCAS GANDIA.

FINCAS GANDIA informa que les dades objecte de tractament tenen per finalitat realitzar la gestió i el manteniment de la relació amb l’Usuari dels llocs web, així com les labors d’informació, estadística, i comercialització del servei i de les activitats relacionades amb aquests.

1.2. FINCAS GANDIA informa que la base legítima que empara els tractaments indicats és l’existència d’un interès legítim, així mateix quant a la instal·lació de cookies es troben legitimats en l’existència del consentiment prestat per part dels interessats o, si escau, dels representats legals d’aquests.

  • FINCAS GANDIA informa que les dades seran conservades mentre perduri, el consentiment prestat per vostè, exceptuant aquells casos en els quals estiguem obligats legalment a la seva conservació.
  • D’acord amb els drets que li confereix la seva normativa vigent en protecció de dades, l’Usuari podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a prestar la reclamació que consideri oportuna, així com també podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com a la retirada del consentiment prestat per al tractament d’aquests.

1.3. El mer accés als llocs web, així com de tot o part dels seus continguts i serveis, implica l’acceptació sense reserves de la present política de privacitat, també aplicable prèviament a la possible contractació dels serveis que FINCAS GANDIA posi a la disposició dels clients. Aquesta política de privacitat és d’acceptació i compliment obligatori, prèviament a l’accés i a la possible contractació en els llocs web.

1.4. L’Usuari accepta que la navegació pel lloc web és un acte de lliure manifestació de voluntat per a la recollida i tractament de dades en els fitxers de FINCAS GANDIA.

FINCAS GANDIA podrà, lliurament, realitzar canvis en la política de privacitat dels llocs web, s’indicaran aquests canvis en la present declaració sobre privacitat, així com en qualsevol altre lloc que considerem apropiat perquè l’Usuari sigui conscient de la informació recopilada, com la tractem i en quines circumstàncies, si escau, la comuniquem.

1.5. Els llocs web titularitat de FINCAS GANDIA no poden ser utilitzats per aquelles persones amb incapacitat legal o menors d’edat no emancipats; excepte prèvia autorització dels pares o tutors i representants legals autoritzant el registre i comunicació de dades personals.

  1. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

  • FINCAS GANDIA és responsable únicament de la informació que sol·licita i recapta dels Usuaris que desitgin contractar, no tenint responsabilitat en cap moment de tota una altra informació personal que, de manera eventual, pogués cedir-se, transmetre’s o facilitar-se pels propis Usuaris dels llocs web mitjançant qualsevol altre mecanisme.
  1. INORMACIÓ SOBRE DRETS DELS INTERESSATS I SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

  • D’acord amb el que s’estableix per l’article 32 del Reglament (UR) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques, pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE, FINCAS GANDIA es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries, concorde al nivell de riscos que acompanyen els tractaments realitzats per aquesta manera que es garanteixin la seva integritat, confidencialitat i disponibilitat.
  • Així mateix, FINCAS GANDIA informa que en cas que l’Usuari introdueixi dades en els formularis dels llocs web de tercers, seran aquests últims els responsables de les dades de caràcter personal, i els qui hauran d’adoptar les mesures tècniques descrites en el paràgraf anterior de la present política de privacitat.
  • FINCAS GANDIA informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poder ser exercitats davant FINCAS GANDIA. D’acord amb el Capítol III del RGDP, ha de tenir en compte els següents matisos:
      • Dret d’Accés: és el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes d’aquests.
      • Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat al fet que es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incomplets. Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de FINCAS GANDIA, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.
      • Dret a la Limitació de tractament: És el dret al fet que es limitin les finalitats del tractament previstos de forma original pel responsable dels tractament.
      • Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que es preveu en el propi RGPD o en altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la conservació d’aquests, dintre del termini i en la forma escaient.
      • Dret d’Oposició: És el dret de l’usuari al fet que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament dels mateixos per part de FINCAS GANDIA.

L’Usuari garanteix que les dades proporcionades són veritables, exactes, complets i actualitzats, sent responsable de qualsevol mal o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l’incompliment de tal obligació tant a FINCAS GANDIA com a tercers.

  1. CONSENTIMENT PER AL COMPLIMENT DE LA LSSI-CE

  • El compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, FINACS GANDIA sol·licitarà i l’Usuari podrà presentar el seu consentiment exprés perquè, si així ho desitja, INCAS GANDIA pugui fer ús de les seves dades amb la finalitat d’enviar-li informació i publicitat tant sobre el lloc web com de les diferents ofertes, promocions especials i tercers prestadors del servei.
  • FINCAS GANDIA, donarà la possibilitat en cada enviament comercial de poder revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, mitjançant l’enviament d’un email a l’adreça de correu electrònic habilitada a aquest efecte, i informada en cada comunicació comercial.
  • FINCAS GANDIA, amb l’objectiu de garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades personals, ha adoptat els nivells de seguretat requerits per la normativa en protecció de dades personals i ha instal·lat els mitjans tècnics, al seu abast, per evitar la pèrdua, malament d’ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a FINCAS GANDIA.

Barcelona, 30 de juny de 2019

“Utilitzem “cookies” pròpies i de tercers per al mesurament de l'activitat del lloc web per tal de millorar els nostres serveis en funció de l'anàlisi de l'ús que fan els usuaris del servei. Si continua navegant, accepta el seu ús. Podeu configurar, rebutjar les “cookies” o obtenir més informació clicant l'opció MÉS INFORMACIÓ

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar